Back to top

€80 boete voor scooters in Westerpark

Vanaf volgende week vrijdag krijgen brom- en snorfietsers die door het Westerpark rijden een boete van 80 euro. Ondanks een verbod rijden veel brom- en snorfietsers toch door het park wat gevaarlijke situaties oplevert, aldus het stadsdeel. Samen met de politie gaat het stadsdeel daarom strenger handhaven.

12 April 2012 |

Comments

Top! Eindelijk doet de

Top! Eindelijk doet de politie echt iets nuttigs! Scooters horen immers niet in een park (en ook geen snorbrommers!) en zeker niet in een drukke stad in Amsterdam waar mensen extra behoefte hebben aan wat rust en groen. Belachelijk dan ook dat snorbrommers wel zijn toegestaan is in het Beatrixpark (wat ook nog een van de kleinste parken van Amsterdam is) want ook hier zorgt dit voor veel gevaarlijke situaties! Er lopen hier immers, honden, kinderen, hardlopers en dieren die in het park wonen (laatst zag ik hoe een eekhoorn aangereden werd!) om nog maar te zwijgen van de herrie en stank die de brommers verspreiden! Ook rijden er ook genoeg met gele plaatjes (die sowieso al niet op een fietspad horen maar op de weg!) Er dient hier dan ook nodig wat aan te gebeuren voordat er ongelukken gebeuren! Het park moet weer van de omwonnenden worden en niet van de mensen die snel een stukje denken af te snijden! Dus mensen stuur een mail aan de gemeente over deze kwestie als jullie het mij eens zijn! BVD!